Tuesday, 28 June 2011

Opsst! Karoeke!

Hmmm.... malam ni setelah sekian lama menyepi 'BILIK TILAPIA' tu, akhirnya kami dapat 'PECAH MASUK' gak! Hehehe....Jangan salah faham okeh. Kami pecah masuk dengan izin yew! Fuh! Dah lama tak test suara. Puas dapat pegang mike malam ni. Belasah jer lagu apa pun. Asal dapat memekakkan telinga orang yang kat dalam ni jadilah. Tapi slek toi la , lagu 'KARAM' yang aku dok praktis tu rosak plak CD nyer. Baru layan feel sket, ley lak part CHORUS tuh muzik tersekat2x yang apa jer... Geram seh! Last but not least, i would like to say THANKS for en mi, mirul, anak pak lah yang singgah sat, n kawan-kawan aku, Farah, Umi and Sarah! Nyanyi jangan tak nyanyi ! Jam dah hampir pukul 1 pagi wokeh! Bila mau habis ni? Haha seb bek besok cuti! Yesssshhh! Tak yah kerja. Hooorey! Jalan2 wif TOKAI! 
0 Comments
Comments

0 comments:

Post a Comment